Et responsivt theme / tema – måske du har hørt det udtryk i forbindelse med din hjemmeside? Men hvad vil det egentlig sige, at et theme / tema er responsivt? Og hvorfor er det så vigtigt, at din hjemmeside er bygget i et responsivt tema / theme?

Det vil sige, at du – hvis du bygger din WordPress hjemmeside på et responsivt theme / tema – sikrer dig, at din hjemmeside tilpasser sig den skærm, den vises på – uanset om det er på en Mac, pc, tablet, iPad eller mobiltelefon. Det responsive theme / tema gør arbejdet for dig og tilpasser din hjemmeside automatisk.

Kvalitet for pengene

Core360s hjemmeside er bygget i et tema / theme fra firmaet Elegant Themes.

Og hvorfor så det?

  • Fordi der er mange forskellige themes / temaer at vælge i mellem.
  • De er responsive, moderne og koden bag er fornuftig.
  • De er lette at downloade og siden uploade til din WordPress hjemmeside.
  • De er lette at tilpasse, så de afspejler lige præcis dine ønsker og behov.
  • De er bygget til mennesker, der ikke er belastet med en massiv teknisk viden dvs. ikke-nørder som f.eks. undertegnede!

Og så er der selvfølgelig prisen: Lige nu koster det $69 pr. år at få adgang til samtlige themes / temaer i Elegant Themes’  udvalg.

Besøg Elegant Themes og se for dig selv.

Eller gør det gratis – hvis du tør

Ikke alle ønsker at bruge penge på et tema til deres WordPress hjemmeside.

Der findes mange gratis temaer på nettet. Rigtig mange endda.

Men – ikke alt, hvad der er gratis er fantastisk.

Hvis du vælger at benytte et gratis WordPress tema, skal du vide, at der kan komme malurt i dit bæger;

Du kan risikere at få ting med ind på din hjemmeside som du ikke ønsker skal være der. Dårlig kode eller malware for blot at nævne et par af de risici, du løber med et gratis tema.

Ekstra krydderi – plugins….

Du finder også nogle yderst brugbare plugins hos Elegant Themes til bl.a.

  • e-mail opt-in – tjek pluginnet Bloom – byg alle de slide-ins og pop-ups du har brug for, når du vil optimere din hjemmeside og indsamle e-mail-adresser til din nyhedsbrevsliste. Bloom er effektiv, velkodet og let at installere for dig, der ikke har kode-erfaring eller er du’s med csskodning eller html-kode. Bloom er pretty much plug and play!
  • Monarch – der gør det superlet og ligetil at dele indhold på de sociale medier. Opbygget med samme brugersnilde-tilgang som Bloom. Du kan gå til pluginnet og installere det uden at være en kodehaj.

Core360. Kommunikation. Helt enkelt.