Bliv fundet på nettet

Kampen om kundernes opmærksomhed er benhård.
Har du fat i dem, du vil? Kan kunderne finde dig?
Eller ryger du gennem (inter)nettet, når søgemaskinerne besøger din hjemmeside?

Det handler om at blive fundet på nettet. Om søgemaskineoptimering. SEO. Søgeord. Gode tekster og ikke mindst om viden om, hvordan dine kunder, læsere eller aftagere finder frem til dig.

Hvilke ord bruger de? Kan du findes? Kan dine produkter findes?

Bliv fundet på nettet med søgemaskineoptimering

Nogen kalder det søgemaskineoptimering. Andre bruger betegnelsen SEO, der er engelsk og betyder search engine optimization, dvs. søgemaskineoptimering.

Du kommer en del af vejen til en god placering i Google ved at skrive gode, relevante tekster, der giver læserne noget, de gerne vil have.

Men hvis nogen lover dig guld og grønne søgemaskine-skove, bør dine røde lamper begynde at blinke! Der er hverken magiske formler eller en hurtig genvej til 1. pladsen i en Google-søgning. Google holder sine algoritme-kort meget tæt på kroppen, hvilket betyder, at det er så godt umuligt at regne den ud!

Gode tekster giver bonus

Men det er muligt at komme godt opad i søgerækkefølgen, hvis du vælger at arbejde aktivt med søgemaskineoptimering via dine tekster.

Google belønner i stadig stigende grad gode, velskrevne og relevante tekster. Derfor betaler det sig at arbejde målrettet med dine tekster, så Google finder dem og ekspederer dem videre til de mennesker, der leder efter lige netop din tekst og dit søgeord.

Jo bedre dine tekster er, desto større er dine chancer også for at komme højt eller højere op, når folk søger på Google, Bing eller en helt tredje søgemaskine på nettet. Det handler om gode tekster og præcise søgeord.

Tekster er organisk søgemaskineoptimering

Jeg er specialist i at skrive tekster til nettet. Og jeg kan hjælpe dig rigtig godt på vej i forhold til at søgemaskineoptimere teksterne på din hjemmeside.

Det, jeg laver i forhold til søgemaskineoptimering, kaldes for organisk søgemaskineoptimering – i modsætning til Googles pengemaskine Ad Words som du betaler dig til.

Når jeg laver søgemaskineoptimering for dig, betyder det, at jeg søgemaskinetoptimerer via de ORD og tekster, der skal være på din hjemmeside.

Organisk søgemaskineoptimering (dvs. søgemaskineoptimerede tekster) er gratis og fremgår som de søgeresultater, der kommer frem i midten af skærmbilledet, når du har søgt noget i Google.

 

Vil du gerne findes på nettet?

Kontakt kommunikationsrådgiver Lotte Seheim, Core360 og hør mere om, hvilke muligheder, der er for at lave søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Ring på tlf. 2925 9446 eller send en besked.

Læs også artiklen: Google og søgeord – hvad skal der til?

Core360 – Kommunikation. Helt enkelt.