Hjemmeside i WordPress

Få fuld kontrol over din hjemmeside og styr alle detaljerne selv i WordPress!

Nettet er fuld af programmer og systemer til at bygge websites og hjemmesider i.
Nogle koster penge, mange penge. Andre er gratis, helt gratis.
Som lægmand er det svært at skelne og ikke mindst vælge det bedste system til sin hjemmeside.

Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte – og hvilket program, du skal bruge til at komme i gang med, så kast et blik på gratis-programmet WordPress.

Hjemmeside i WordPress

Core360 laver din hjemmeside i Open Source-programmet WordPress

Hvad er WordPress?

WordPress er et såkaldt open source program og er derfor gratis at hive ned og anvende på din computer. WordPress har millioner af brugere over hele verden, og der bliver udviklet på WordPress hele tiden. I 2017 har WordPress været på hjemmeside-banen i 14 år.

Når du har en hjemmeside i WordPress har du let og direkte adgang til selv at ændre i tekst og billeder og oprette nye sider osv. Når som helst, hvor som helst. Det eneste, der skal til er, at du har adgang til internettet.

Core360 er specialist i WordPress

Hvad kan du bruge Core360 til?

Core360 har specialiseret sig i at bygge hjemmesider i programmet WordPress.

Hvorfor? Fordi jeg kender frustrationen over at skulle ringe til en tekniker, hver gang jeg skal have rettet et komma. Fordi jeg gerne vil gøre tingene, når det passer mig, og når det passer ind i min forretning. Fordi WordPress ikke koster noget. Fordi WordPress er let at bruge.

En hjemmeside i WordPress er super-brugervenlig. Hvis du kan bruge et Office-program som for eksempel Word, kan du også manøvrere rundt i og bruge WordPress. Det er let og ligetil.

Mere end bare en WordPress hjemmeside

Hvad får du?

Jeg kan give dig mere end en hjemmeside i WordPress som du selv kan bygge videre på og rette ting og tekster i.

Du kan få en unik hjemmeside, der er skræddersyet til dig og din virksomhed.

Core360 betyder, at vi kommer hele vejen rundt og ind til kernen – din kerne.

Og vi går grundigt til værks FØR vi bygger selve hjemmesiden. Så grundigt, at din hjemmeside viser dig fra den bedste og stærkeste side.

På den måde er du sikker på at få en hjemmeside i WordPress, der er noget helt for sig selv og viser præcis, hvad du har at byde på.

Søgemaskinerne ELSKER godt indhold

Hvad snakker jeg om?

Søgemaskiner som Google præmierer i stadig stigende grad hjemmesider med ordentligt og relevant indhold. Det vil sige hjemmesider, der ikke bare fylder deres sider med tom og ubrugelig lirum-larum tekst, men derimod forsøger at levere gedigen tekst med INDHOLD.

På den måde sikrer Google sig, at alle os, der bruger deres søgemaskine rent faktisk får søgeresultater vi kan bruge til noget.

Det er præcis dét, du får, når jeg bygger din hjemmeside: En lækker hjemmeside i WordPress – med relevant og brugbart indhold. Med tekster, der er optimeret til nettet og til at blive fundet af søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing. Tekster, der er skrevet specielt til dig.

Et par kunde-eksempler

Hvem har jeg bygget WordPress hjemmesider for?

Jeg har bygget hjemmesider for forskellige typer af virksomheder og organisationer med forskellige forretninger, forskellige erhverv og forskellige ønsker.

Fælles for dem er, at de træder i karakter på nettet – som de unikke virksomheder og organisationer, de er.

Faktakurser har fået bygget sin hjemmeside i WordPress

 

Fakta Kurser er en anden virksomhed, der bruger mange ressourcer på at optimere sin online-eksistens.

Fakta Kurser er revisionsbranchens foretrukne efteruddannelsespartner og sælger kurser til alle på revisionskontoret.

På Fakta Kursers hjemmeside er der desuden tilføjet et modul, der gør det muligt at tilmelde sig kurserne online via hjemmesiden.

 

Tour Club Møn-Sydsjælland har fået bygget deres hjemmeside i WordPressTour Club Møn-Sydsjælland er en forening, der arrangerer teaterture for mønboere og sydsjællandere.

Tour Club Møn fylder teaterbussen og kører sine gæster lige til teaterdørene på de store københavnske teaterscene. Sådan har det været i snart 20 år – hvert år med mellem 12 og 15 forestillinger.

 

 

Journalist Jonna Toft har lavet sin hjemmeside i WordPress

Journalist Jonna Toft har også valgt at få lavet sin hjemmeside i WordPress. Fordi det er let og ligetil og giver hende et professionelt visitkort på nettet.

Jonna Toft tilbyder alle former for tekstarbejde; journalistik, kommunikation og tekster til nettet.

Du kan vokse med din WordPress hjemmeside

Hvor længe holder din hjemmeside?

Noget af det vigtigste ved en hjemmeside er, at den er fleksibel og kan rettes til fremadrettet. Måske får du nye produkter. Måske vil du tilføje nye funktioner eller noget helt tredje. Den fleksibilitet skal din hjemmeside give dig.

Det får du med en hjemmeside i WordPress. Den vokser i det tempo, der passer dig.

Derudover findes der et hav af tilføjelser til WordPress, så du uden større besvær og et kæmpe budget kan føje nye funktioner og features til din hjemmeside i WordPress.

WordPress er med andre ord let at gå til. Økonomisk. Brugervenlighedsmæssigt. Opdateringsmæssigt.

Hør mere om WordPress

Ring til mig – kommunikationsrådgiver Lotte Seheim på tlf. 2925 9446 og book et uforpligtende møde, så du kan høre mere om, hvilke muligheder og fordele du får med en hjemmeside i WordPress. Eller send mig en besked.

Core360 – Kommunikation. Helt enkelt.